Rodzaj
Książki (2)
Autor
Bednarski, Włodzimierz (1)
Dziuba, Jerzy (1)
Dziuba, Jerzy (1944-2014). (1)
Fornal, Łucja (2)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne (1)
pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.]. (1)
więcej
Wydawca
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, (1)
Wydawnictwo Naukowe PWN (1)
Rok wydania
2009 (2)
Tytuł
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa (1)
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności. (1)
Forma i typ
Książki (2)
Publikacje dydaktyczne (1)
Publikacje naukowe (1)
Odbiorca
Szkoły wyższe (1)
Temat
Bazy danych o białkach (1)
Białka pokarmowe (1)
Białka roślinne (1)
Białko spożywcze (1)
Biologia (1)
Nadwrażliwość pokarmowa (1)
Peptydy (2)
Technologia żywności (1)
Żywność (1)
więcej
Gatunek
Podręcznik (1)
Województwo
mazowieckie (1)
podlaskie (1)
warmińsko-mazurskie (1)
wielkopolskie (2)
śląskie (1)
więcej