Rodzaj
Książki (9)
Autor
Anna Kmiołek-Gizara. (1)
Józef Zawora. (5)
Kmiołek-Gizara, Anna (1)
Koch, Euzebiusz (1)
M. P. Nowikow ; tł. z ros. Euzebiusz Koch. (1)
Novikov, Mihail Pavlovič (1)
Orlik, Zbigniew (1)
Puff, Tadeusz (1)
Rakowiecka, Barbara (1)
Sołtys, Waldemar (1)
Tadeusz Puff, Waldemar Sołtys. (1)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne (2)
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne (6)
Zawora, Józef (5)
[zebrali i oprac. Zbigniew Orlik, Barbara Rakowiecka]. (1)
więcej
Język
polski (3)
Wydawca
Wydaw-a Naukowo-Techniczne, (1)
Wydaw-a Szkolne i Pedagogiczne, (1)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, (1)
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, (6)
Rok wydania
1972 (1)
1977 (1)
1980 (1)
2001 (1)
2006 (1)
2007 (1)
2011 (1)
2014 (1)
2017 (1)
więcej
Wydanie
Wyd. 10. (1)
Wyd. 3. (1)
Wyd. 4 zm. (1)
Wyd. 7. (1)
Wydanie I. (1)
[Wyd. 2]. (1)
więcej
Tytuł
Podstawy gastronomii i technologii żywności : podręcznik do nauki zawodu operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego, piekarz, cukiernik, wędliniarz, przetwórca ryb, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego. Cz. 2 (1)
Podstawy konstrukcji maszyn : materiały do nauczania kl. I technikum o specjalnościach technologia maszyn, mechanika precyzyjna i automatyka, budowa i eksploatacja maszyn i urządzeń mechanicznych, pojazdy sam (1)
Podstawy technologii maszyn (5)
Podstawy technologii montażu maszyn i mechanizmów (1)
Podstawy technologii montażu maszyn i urządzeń (1)
ochodowe (1)
więcej
Forma i typ
Książki (9)
Publikacje dydaktyczne (5)
Odbiorca
Szkoły zawodowe (5)
Technikum (1)
Temat
Gastronomia (1)
Konstrukcja maszyn i urządzeń (1)
Maszyny (7)
Montaż (1)
Technologia żywności (1)
więcej
Gatunek
Podręcznik (5)
Podręczniki (1)
Podręczniki dla szkół zawodowych (1)
Dziedzina
Edukacja i pedagogika (5)
Rolnictwo i leśnictwo (1)
Województwo
dolnośląskie (2)
kujawsko-pomorskie (4)
lubelskie (1)
lubuskie (1)
mazowieckie (4)
małopolskie (1)
opolskie (1)
podkarpackie (2)
podlaskie (5)
warmińsko-mazurskie (2)
wielkopolskie (2)
zachodniopomorskie (2)
świętokrzyskie (2)
więcej