Rodzaj
Książki (2)
Autor
Dwiecki, Krzysztof (1)
Jasińska-Stępniak, Aldona (1)
Nogala-Kałucka, Małgorzata (technolog żywności) (2)
Siger, Aleksander (1)
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań) (2)
pod red. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej ; aut. rozdz. Małgorzata Nogala-Kałucka [et al.]. (1)
pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej ; aut. rozdz. Małgorzata Nogala-Kałucka, Aldona Jasińska-Stępniak, Krzysztof Dwiecki, Aleksander Siger. (1)
więcej
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, (2)
Rok wydania
2010 (1)
2016 (1)
Wydanie
Wyd. 3. poszerz. (1)
Tytuł
Analiza żywności : wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności (1)
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności (1)
Forma i typ
Książki (2)
Publikacje dydaktyczne (2)
Publikacje naukowe (2)
Odbiorca
Szkoły wyższe (2)
Temat
Chemia analityczna (2)
Food (1)
Metody badawcze (2)
Zastosowanie i wykorzystanie (2)
Żywność (2)
więcej
Gatunek
Podręcznik (2)
Dziedzina
Chemia (2)
Medycyna i zdrowie (2)
Rolnictwo i leśnictwo (2)
Województwo
podlaskie (1)
wielkopolskie (1)
śląskie (1)