Technologia żywności.[Cz.1] : podręcznik dla technikum
Dłużewski, Mieczysław, Dłużewski, Mieczysław
Rok wydania: 2000.
Żywność technologia podręcznik dla szkół zawodowych
Autor
Dłużewski, Mieczysław
Dłużewski, Mieczysław
Tytuł
Technologia żywności.[Cz.1] : podręcznik dla technikum
ISBN
83-02-07847-6 (cz. 1)
83-02-07897-2 (całość)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
2000.
Numer wydania
[Wyd. 2].
Objętość
238, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Technologia żywności / Dłużewski Mieczysław [i in.] ; cz.1
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia podręcznik dla szkół zawodowych
020
%a 83020784761
020
%a 8302078972
245
%a Technologia żywności.[Cz.1] :
%b podręcznik dla technikum /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 2000.
300
%a 238, [2] s. :
%c 24 cm.
490
%a Technologia żywności / Dłużewski Mieczysław [i in.] ;
%v cz.1
650
%a Żywność
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x technologia
700
%a Dłużewski, Mieczysław
800
%a Dłużewski, Mieczysław
920
%a 83-02-07847-6 (cz. 1)
920
%a 83-02-07897-2 (całość)