okładka

Technologia żywności.[Cz.1] : podręcznik dla technikum

Dłużewski, Mieczysław, Dłużewski, Mieczysław

Rok wydania: 2000.

Żywność technologia podręcznik dla szkół zawodowych

Autor
Dłużewski, Mieczysław
Dłużewski, Mieczysław
Tytuł
Technologia żywności.[Cz.1] : podręcznik dla technikum
ISBN
83-02-07847-6 (cz. 1)
83-02-07897-2 (całość)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
2000.
Numer wydania
[Wyd. 2].
Objętość
238, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Technologia żywności / Dłużewski Mieczysław [i in.] ; cz.1
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia podręcznik dla szkół zawodowych
020
%a 83020784761
020
%a 8302078972
245
%a Technologia żywności.[Cz.1] : %b podręcznik dla technikum /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 2000.
300
%a 238, [2] s. : %c 24 cm.
490
%a Technologia żywności / Dłużewski Mieczysław [i in.] ; %v cz.1
650
%a Żywność %v podręcznik dla szkół zawodowych %x technologia
700
%a Dłużewski, Mieczysław
800
%a Dłużewski, Mieczysław
920
%a 83-02-07847-6 (cz. 1)
920
%a 83-02-07897-2 (całość)
Województwo