Marynaty i przetwory kwaszone
Bąk, Jolanta Oprac.
Rok wydania: 2011.
Konserwacja żywności, Marynowanie żywności
Autor
Bąk, Jolanta Oprac.
Tytuł
Marynaty i przetwory kwaszone
ISBN
978-83-62521-77-7
Miejsce wydania
Bielsko-Biała :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Dragon ,
Rok wydania
2011.
Objętość
48 s. :
Rozmiary
21 cm.
Seria
Dobra Kuchnia
Hasła przedmiotowe
Konserwacja żywności
Marynowanie żywności
020
%a 9788362521777
245
%a Marynaty i przetwory kwaszone /
260
%a Bielsko-Biała :
%b Wydawnictwo Dragon ,
%c 2011.
300
%a 48 s. :
%c 21 cm.
490
%a Dobra Kuchnia
650
%a Konserwacja żywności
650
%a Marynowanie żywności
700
%a Bąk, Jolanta
%e Oprac.
920
%a 978-83-62521-77-7