Gastronomia we współczesnym hotelu
Dominik, Piotr, Almamer Wyższa Szkoła Ekonomiczna
Rok wydania: 2008.
Gastronomia, Hotelarstwo, Gastronomia organizacja i zarządzanie, Postępowanie z żywnością, Podręczniki akademickie
25 z 25
Dostępne egzemplarze
Sygnatura: 53636
Sygnatura: 53638
Sygnatura: 53639
Sygnatura: 53640
Sygnatura: 53641
Sygnatura: 53642
Sygnatura: 38087
Sygnatura: 53534
Sygnatura: 54538
Sygnatura: 53635
Sygnatura: 53637
Sygnatura: 62146
Sygnatura: 62147
Sygnatura: 62148
Sygnatura: 62153
Sygnatura: 62154
Sygnatura: 62155/1
Sygnatura: 62156
Sygnatura: 62157
Sygnatura: 62158
Sygnatura: 62308
Sygnatura: 62309
Sygnatura: 62310
Sygnatura: 62311
Sygnatura: 62312