Autor
Wagner, Franz Siegfried
Floriańczyk, Barbara Tłumaczenie
Multico Oficyna Wydawnicza
Tytuł
Wędliny : wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
ISBN
978-83-7073-766-5 : zł 35
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Multico Oficyna Wydawnicza,
Hasła przedmiotowe
Wędliny technologia
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 135. Bibliogr. s. 135.
100
%a Wagner, Franz Siegfried
245
%a Wędliny :
%b wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu /
260
%a Warszawa :
%b Multico Oficyna Wydawnicza,
%c cop. 2009.
300
%a 135 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 22 cm.
504
%a Bibliogr. s. 135.%a Bibliogr. s. 135.
650
%a Wędliny
%x technologia
700
%a Floriańczyk, Barbara
%e Tłumaczenie
710
%a Multico Oficyna Wydawnicza
920
%a 978-83-7073-766-5 : zł 35