okładka

Wędliny : wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Wagner, Franz Siegfried, Floriańczyk, Barbara Tłumaczenie, Multico Oficyna Wydawnicza

Rok wydania: cop. 2009.

Wędliny technologia

dostępne:

1 z 1

Autor
Wagner, Franz Siegfried
Floriańczyk, Barbara Tłumaczenie
Multico Oficyna Wydawnicza
Tytuł
Wędliny : wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
ISBN
978-83-7073-766-5 : zł 35
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Multico Oficyna Wydawnicza,
Rok wydania
cop. 2009.
Objętość
135 s. :
Rozmiary
22 cm.
UKD
637.5
Hasła przedmiotowe
Wędliny technologia
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 135. Bibliogr. s. 135.
020
%a 9788370737665
080
%a 637.5
100
%a Wagner, Franz Siegfried
245
%a Wędliny : %b wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu /
260
%a Warszawa : %b Multico Oficyna Wydawnicza, %c cop. 2009.
300
%a 135 s. : %b il. kolor. ;%b il. kolor. ; %c 22 cm.
504
%a Bibliogr. s. 135.%a Bibliogr. s. 135.
650
%a Wędliny %x technologia
700
%a Floriańczyk, Barbara %e Tłumaczenie
710
%a Multico Oficyna Wydawnicza
920
%a 978-83-7073-766-5 : zł 35

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 30425
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane