okładka zastępcza

Siostra cienia

Riley, Lucinda, Rączkowska, Marzenna Tłumaczenie., Pstrągowska, Maria. Tłumaczenie., Wydawnictwo Albatros, Riley, Lucinda

Rok wydania: 2018.

Arystokracja, Guwernantki i guwernerzy, Kobieta, Rodzeństwo, Londyn (Wielka Brytania), Powieść obyczajowa, Saga rodzinna, 1901-2000., 1901-1914., 1914-1918., 1918-1939., 2001-

dostępne:

2 z 5

Autor
Riley, Lucinda
Rączkowska, Marzenna Tłumaczenie.
Pstrągowska, Maria. Tłumaczenie.
Wydawnictwo Albatros
Riley, Lucinda
Tytuł
Siostra cienia
ISBN
978-83-8125-113-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Albatros,
Rok wydania
2018.
Objętość
574, [2] strony :
Rozmiary
21 cm.
Seria
Siedem Sióstr / Lucinda Riley.
Hasła przedmiotowe
Arystokracja
Guwernantki i guwernerzy
Kobieta
Rodzeństwo
Londyn (Wielka Brytania)
Powieść obyczajowa
Saga rodzinna
1901-2000.
1901-1914.
1914-1918.
1918-1939.
2001-
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach 565-566.
020
%a 9788381251136
100
%a Riley, Lucinda
245
%a Siostra cienia /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Albatros, %c 2018.
300
%a 574, [2] strony : %b ilustracje ; %c 21 cm.
490
%a Siedem Sióstr / Lucinda Riley.
504
%a Bibliografia na stronach 565-566.
648
%a 1901-2000.
648
%a 1901-1914.
648
%a 1914-1918.
648
%a 1918-1939.
648
%a 2001-
650
%a Arystokracja
650
%a Guwernantki i guwernerzy
650
%a Kobieta
650
%a Rodzeństwo
651
%a Londyn (Wielka Brytania)
655
%a Powieść obyczajowa
655
%a Saga rodzinna
700
%a Rączkowska, Marzenna %e Tłumaczenie.
700
%a Pstrągowska, Maria. %e Tłumaczenie.
710
%a Wydawnictwo Albatros
800
%a Riley, Lucinda
920
%a 978-83-8125-113-6

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 000-153614-C
Sygnatura: bel
Status: Do wypożyczenia
Zarezerwowane do: 2021/01/25
W kolejce: : 1
2.
Numer inwentarzowy: 000-153612-C
Sygnatura: bel
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2021/02/15
3.
4.
Numer inwentarzowy: 000-153613-C
Sygnatura: bel
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2021/02/08
5.
Numer inwentarzowy: 000-153616-C
Sygnatura: bel
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2021/02/20

Najczęściej wypożyczane