okładka

Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą

Grimm, Hans-Ulrich, Jurczak, Katarzyna Tł., Wydawnictwo Vital.

Rok wydania: 2014.

Substancje dodatkowe do żywności, Wydawnictwa popularne

dostępne:

1 z 1

Autor
Grimm, Hans-Ulrich
Jurczak, Katarzyna Tł.
Wydawnictwo Vital.
Tytuł
Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
ISBN
978-83-64278-28-0 :
Miejsce wydania
Białystok :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Vital,
Rok wydania
2014.
Objętość
350 s. ;
Rozmiary
21 cm.
UKD
613.2:664
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 315-350. Bibliogr. s. 315-350.
Teskt tł. z jęz. niem.
Hasła przedmiotowe
Substancje dodatkowe do żywności
Wydawnictwa popularne
020
%a 9788364278280
080
%a 613.2:664
100
%a Grimm, Hans-Ulrich
245
%a Chemia w pożywieniu : %b jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą /
260
%a Białystok : %b Wydawnictwo Vital, %c 2014.
300
%a 350 s. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 315-350.%a Bibliogr. s. 315-350.
546
%a Teskt tł. z jęz. niem.
650
%a Substancje dodatkowe do żywności
655
%a Wydawnictwa popularne
700
%a Jurczak, Katarzyna %e Tł.
710
%a Wydawnictwo Vital.
920
%a 978-83-64278-28-0 :

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 010-066908
Sygnatura: PS
Uwagi:
Status: Do czytelni