okładka

Enzymy w technologii spożywczej

Whitehurst, Robert J. Red., Oort, Maarten van Red., Błaszczak, Agnieszka Tł., Wydawnictwo Naukowe PWN

Rok wydania: 2016.

Enzymy stosowanie, Technologia żywności

dostępne:

1 z 1

Autor
Whitehurst, Robert J. Red.
Oort, Maarten van Red.
Błaszczak, Agnieszka Tł.
Wydawnictwo Naukowe PWN
Tytuł
Enzymy w technologii spożywczej
ISBN
978-83-01-18779-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Rok wydania
2016.
Objętość
477, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664
577.15
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Enzymy stosowanie
Technologia żywności
020
%a 9788301187798
080
%a 664
080
%a 577.15
245
%a Enzymy w technologii spożywczej /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2016.
300
%a 477, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Enzymy %x stosowanie
650
%a Technologia żywności
700
%a Whitehurst, Robert J. %e Red.
700
%a Oort, Maarten van %e Red.
700
%a Błaszczak, Agnieszka %e Tł.
710
%a Wydawnictwo Naukowe PWN
920
%a 978-83-01-18779-8

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 010-068253
Sygnatura: PS
Status: Do czytelni