book cover

Enzymy w technologii spożywczej

Whitehurst, Robert J. Red., Oort, Maarten van Red., Błaszczak, Agnieszka Tł., Wydawnictwo Naukowe PWN

Year of publication: 2016.

Enzymy stosowanie, Technologia żywności

available:

1 from 1

Author
Whitehurst, Robert J. Red.
Oort, Maarten van Red.
Błaszczak, Agnieszka Tł.
Wydawnictwo Naukowe PWN
Title
Enzymy w technologii spożywczej
ISBN
978-83-01-18779-8
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Year of publication
2016.
Volume
477, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
664
577.15
Object passwords
Enzymy stosowanie
Technologia żywności
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
020
%a 9788301187798
080
%a 664
080
%a 577.15
245
%a Enzymy w technologii spożywczej /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2016.
300
%a 477, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Enzymy %x stosowanie
650
%a Technologia żywności
700
%a Whitehurst, Robert J. %e Red.
700
%a Oort, Maarten van %e Red.
700
%a Błaszczak, Agnieszka %e Tł.
710
%a Wydawnictwo Naukowe PWN
920
%a 978-83-01-18779-8

Available items

1.
Accession: 010-068253
Signature: PS
Status: To the reading room only