okładka

Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej

Milewska, Mariola, Prączko, Anna Autor, Stasiak, Andrzej Autor, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne

Rok wydania: copyright 2017.

Gastronomia, Turystyka kulinarna, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Milewska, Mariola
Prączko, Anna Autor
Stasiak, Andrzej Autor
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Tytuł
Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej
ISBN
978-83-208-2274-8 :
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
Rok wydania
copyright 2017.
Numer wydania
Wydanie 2. zmienione.
Objętość
404 strony :
Rozmiary
24 cm.
UKD
64
338.48-6:641/642(438)
(07)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Turystyka kulinarna
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliografia, netografia na stronach 390-404. Bibliografia, netografia na stronach 390-404.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
020
%a 9788320822748
080
%a 64
080
%a 338.48-6:641/642(438)
080
%a (07)
100
%a Milewska, Mariola
245
%a Podstawy gastronomii : %b od żywności do turystyki kulinarnej /
250
%a Wydanie 2. zmienione.
260
%a Warszawa : %b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, %c copyright 2017.
300
%a 404 strony : %b ilustracje, fotografie, wykresy ;%b ilustracje, fotografie, wykresy ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia na stronach 390-404.%a Bibliografia, netografia na stronach 390-404.
521
%a Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
650
%a Gastronomia
650
%a Turystyka kulinarna
655
%a Podręcznik
700
%a Prączko, Anna %e Autor
700
%a Stasiak, Andrzej %e Autor
710
%a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
920
%a 978-83-208-2274-8 :

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 010-068850
Sygnatura: PS
Status: Do czytelni