okładka zastępcza

Chemia żywności : 1, Główne składniki żywności

Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja., Staroszczyk, Hanna. Redakcja., Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Rok wydania: 2017.

Chemia, Żywność, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja.
Staroszczyk, Hanna. Redakcja.
Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Tytuł
Chemia żywności : 1, Główne składniki żywności
ISBN
978-83-01-19625-7 (t. 1)
978-83-01-19634-9 (t. 1-2)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Rok wydania
2017.
Numer wydania
Wydanie 1. - dodruk 1.
Objętość
XII, [2], 458 stron :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664.014
577.1
(075.8)
Hasła przedmiotowe
Chemia
Żywność
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliografia przy większości rozdziałów. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
020
%a 97883011962571
020
%a 978830119634912
080
%a 664.014
080
%a 577.1
080
%a (075.8)
245
%a Chemia żywności : %n 1, %p Główne składniki żywności /
250
%a Wydanie 1. - dodruk 1.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2017.
300
%a XII, [2], 458 stron : %b ilustracje, wykresy ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografia przy większości rozdziałów. Indeks.
521
%a Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
650
%a Chemia
650
%a Żywność
655
%a Podręcznik
700
%a Sikorski, Zdzisław Edmund %e Redakcja.
700
%a Staroszczyk, Hanna. %e Redakcja.
710
%a Państwowe Wydawnictwo Naukowe
920
%a 978-83-01-19625-7 (t. 1)
920
%a 978-83-01-19634-9 (t. 1-2)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 010-069172
Sygnatura: PS
Status: Do czytelni