Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa
Starzyńska, Feliksa, Ners, Anna
Rok wydania: 1989
Potrawy mięsne, Kucharstwo, Mięso przetwórstwo
dostępne:
0 z 0
Autor
Starzyńska, Feliksa
Ners, Anna
Tytuł
Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa
ISBN
83-209-0481-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Spółdzielcze,
Rok wydania
1989
Numer wydania
Wyd. 2.
Objętość
101, [3] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.5.021
64
641.5.021
Hasła przedmiotowe
Potrawy mięsne
Kucharstwo
Mięso przetwórstwo
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [103]. - Indeksy. Bibliogr. s. [103]. - Indeksy.
Bibliogr. s. [103]. - Indeksy.
020
%a 8320904811
080
%a 641.5.021
080
%a 64
080
%a 641.5.021
100
%a Starzyńska, Feliksa
245
%a Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa /
250
%a Wyd. 2.
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. Spółdzielcze,
%c 1989
%e (Inowr. :%e (Inowr. :
%f DK).%f DK).
300
%a 101, [3] s. :
%b rys. ;%b rys. ;%b rys. ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [103]. - Indeksy.%a Bibliogr. s. [103]. - Indeksy.
504
%a Bibliogr. s. [103]. - Indeksy.
650
%a Potrawy mięsne
650
%a Kucharstwo
650
%a Mięso
%x przetwórstwo
700
%a Ners, Anna
920
%a 83-209-0481-1