Bednarski, Włodzimierz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2783-5 : zł 68
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
UKD
579.67:663/664:577](075.8)
579.67:663/664:577](075.8)
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia
Biotechnologia Biotechnologia metody podręcznik akademicki
Rolnictwo Żywność technologia metody podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2003.
300
%a 498 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
650
%a Technologia żywności
650
%a Biotechnologia%a Biotechnologia
%v podręcznik akademicki
%x metody
650
%a Rolnictwo%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x metody
650
%a Rośliny
%x genetyka
650
%a Przemysł spożywczy
700
%a Bednarski, Włodzimierz
%e Redakcja.
700
%a Reps, Arnold
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2783-5 : zł 68