okładka

Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa

Babicz-Zielińska, Ewa, Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2002.

Technologia żywności, Żywność chemia., Badanie żywności, Żywność, Chemia, Wartość odżywcza, Dodatki do żywności, Zanieczyszczenie żywności, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Babicz-Zielińska, Ewa
Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2655-3 : zł 78
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2002.
Numer wydania
Wyd. 4 uaktual.
Objętość
578 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664:543](075.8)
664:54](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność chemia.
Badanie żywności
Żywność
Chemia
Wartość odżywcza
Dodatki do żywności
Zanieczyszczenie żywności
Podręczniki akademickie
020
%a 8320426553
080
%a 664:543](075.8)
080
%a 664:54](075.8)
245
%a Chemia żywności : %b skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 4 uaktual.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2002.
300
%a 578 s. : %b il. ;%b il. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %x chemia.
650
%a Badanie żywności
650
%a Żywność
650
%a Chemia
650
%a Wartość odżywcza
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Zanieczyszczenie żywności
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Babicz-Zielińska, Ewa
700
%a Sikorski, Zdzisław Edmund %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2655-3 : zł 78

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 94241
Sygnatura: 66/68
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane