Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN
83-204-2904-8 : zł 58
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 14 uzup.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
577.1:63+664:54](075.8)
Informacje dodatkowe
W stopce red. błędny rok wyd.: 2003.
W stopce red. błędny rok wyd.: 2003.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Biochemia
Biochemia podręcznik akademicki
Żywność chemia podręcznik akademicki
080
%a 577.1:63+664:54](075.8)
245
%a Podstawy biochemii /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c [2004].
300
%a 463, [1] s. :
%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a W stopce red. błędny rok wyd.: 2003.
500
%a W stopce red. błędny rok wyd.: 2003.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Żywność
%x chemia.
650
%a Biochemia
%v podręcznik akademicki
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x chemia
655
%a Podręczniki akademickie
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2904-8 : zł 58