Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
UKD
640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia urządzenia.
Żywność technologia urządzenia podręcznik dla szkół zawodowych.
Gastronomia urządzenia podręcznik dla szkół zawodowych.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
080
%a 640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
080
%a 640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c [2003].
300
%a 278, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 20 x 21 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650
%a Żywność
%x technologia%x urządzenia.
655
%a Gastronomia
%v podręcznik dla szkół zawodowych.
%x urządzenia
655
%a Żywność
%v podręcznik dla szkół zawodowych.
%x technologia%x urządzenia
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne