okładka

Kiełki : żywność i lek w naszej kuchni

Bustorf-Hirsch, Maren

Rok wydania: cop. 2007.

Kiełki kucharstwo i przetwórstwo

dostępne:

1 z 1

Autor
Bustorf-Hirsch, Maren
Tytuł
Kiełki : żywność i lek w naszej kuchni
ISBN
978-83-89384-82-9 :
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Oficyna Wydawnicza "Interspar",
Rok wydania
cop. 2007.
Objętość
84, [2] s. ;
Rozmiary
21 cm.
Seria
Źródło Życia i Zdrowia
UKD
641.55/.56(083.12)
Hasła przedmiotowe
Kiełki kucharstwo i przetwórstwo
020
%a 9788389384829
080
%a 641.55/.56(083.12)
100
%a Bustorf-Hirsch, Maren
245
%a Kiełki : %b żywność i lek w naszej kuchni /
260
%a Warszawa : %b Oficyna Wydawnicza "Interspar", %c cop. 2007.
300
%a 84, [2] s. ; %c 21 cm.
490
%a Źródło Życia i Zdrowia
650
%a Kiełki %x kucharstwo i przetwórstwo
920
%a 978-83-89384-82-9 :

Dostępne egzemplarze

1.

Najczęściej wypożyczane