Autor
Naganowski, Tomasz Redakcja.
Tytuł
Kuchnia wielkopolska wczoraj i dziś czyli Porady jak smacznie i tanio gotować zachowując tradycje i zdrowie
Seria
Biblioteka "Kroniki Wielkopolski"
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna Polska.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 472-474. - Indeksy. Bibliogr. s. 472-474. - Indeksy.
245
%a Kuchnia wielkopolska wczoraj i dziś czyli Porady jak smacznie i tanio gotować zachowując tradycje i zdrowie /
260
%a Poznań :
%b UW. WKiS,
%c 1992
%e (Pozn. :%e (Pozn. :
%f ZG).%f ZG).
300
%a 525, [1] s. :
%b rys. ;%b rys. ;
%c 25 cm.
490
%a Biblioteka "Kroniki Wielkopolski"
504
%a Bibliogr. s. 472-474. - Indeksy.%a Bibliogr. s. 472-474. - Indeksy.
650
%a Kuchnia regionalna
%z Polska.
651
%a Wielkopolska
%x etnografia.
700
%a Naganowski, Tomasz
%e Redakcja.