okładka

Kuchnia wielkopolska wczoraj i dziś czyli Porady jak smacznie i tanio gotować zachowując tradycje i zdrowie

Naganowski, Tomasz Redakcja.

Rok wydania: 1992

Kuchnia regionalna Polska., Wielkopolska etnografia.

dostępne:

1 z 1

Autor
Naganowski, Tomasz Redakcja.
Tytuł
Kuchnia wielkopolska wczoraj i dziś czyli Porady jak smacznie i tanio gotować zachowując tradycje i zdrowie
ISBN
83-900370-0-9
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
UW. WKiS,
Rok wydania
1992
Objętość
525, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
Seria
Biblioteka "Kroniki Wielkopolski"
UKD
641.5.021
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna Polska.
Wielkopolska etnografia.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 472-474. - Indeksy. Bibliogr. s. 472-474. - Indeksy.
020
%a 8390037009
080
%a 641.5.021
245
%a Kuchnia wielkopolska wczoraj i dziś czyli Porady jak smacznie i tanio gotować zachowując tradycje i zdrowie /
260
%a Poznań : %b UW. WKiS, %c 1992 %e (Pozn. :%e (Pozn. : %f ZG).%f ZG).
300
%a 525, [1] s. : %b rys. ;%b rys. ; %c 25 cm.
490
%a Biblioteka "Kroniki Wielkopolski"
504
%a Bibliogr. s. 472-474. - Indeksy.%a Bibliogr. s. 472-474. - Indeksy.
650
%a Kuchnia regionalna %z Polska.
651
%a Wielkopolska %x etnografia.
700
%a Naganowski, Tomasz %e Redakcja.
920
%a 83-900370-0-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 24851
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane