Autor
Zieliński, Krzysztof Oprac.
Starostwo Powiatowe (Krosno)
Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju i Promocji Podkarpacia "Pro Carpathia"
Tytuł
Jadło : przepisy kulinarne pogranicza polsko-słowackiego = Jedlo : recepty pol'sko-slovenského pohraničia
ISBN
978-83-61577-42-3 (Pro Carpathia)
Wydawnictwo
Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju i Promocji Podkarpacia "Pro Carpathia" : na zlec. Starostwa Powiatowego,
Informacje dodatkowe
Indeks. Indeks.
Współfinansowanie: Unia Europejska ; Rzeczpospolita Polska. Współfinansowanie: Unia Europejska ; Rzeczpospolita Polska
Tekst równol. pol., słowac. Tekst równol. pol., słowac.
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna Polska.
Kuchnia regionalna Słowacja.
245
%a Jadło :
%b przepisy kulinarne pogranicza polsko-słowackiego = Jedlo : recepty pol'sko-slovenského pohraničia /
260
%a Krosno :
%b Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju i Promocji Podkarpacia "Pro Carpathia" :%b na zlec. Starostwa Powiatowego,
%c [2014].
300
%a 102, [2] s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 30 cm.
536
%a Współfinansowanie: Unia Europejska ; Rzeczpospolita Polska.%a Współfinansowanie: Unia Europejska ; Rzeczpospolita Polska
546
%a Tekst równol. pol., słowac.%a Tekst równol. pol., słowac.
650
%a Kuchnia regionalna
%z Polska.
650
%a Kuchnia regionalna
%z Słowacja.
651
%a Beskid Niski
%x etnografia
700
%a Zieliński, Krzysztof
%e Oprac.
710
%a Starostwo Powiatowe (Krosno)
710
%a Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju i Promocji Podkarpacia "Pro Carpathia"
920
%a 978-83-61577-42-3 (Pro Carpathia)