okładka

Drób czyli Najsmaczniejsze potrawy z kurczaka, indyka, gęsi i kaczki

Szymanderska, Hanna, Multico Oficyna Wydawnicza, Szymanderska, Hanna (1944-2014).

Rok wydania: cop. 2011.

Mięso drobiowe kucharstwo i przetwórstwo

dostępne:

1 z 1

Autor
Szymanderska, Hanna
Multico Oficyna Wydawnicza
Szymanderska, Hanna (1944-2014).
Tytuł
Drób czyli Najsmaczniejsze potrawy z kurczaka, indyka, gęsi i kaczki
ISBN
978-83-7073-871-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Multico Oficyna Wydawnicza,
Rok wydania
cop. 2011.
Objętość
115 s. :
Rozmiary
23x25 cm.
Seria
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej / Hanna Szymanderska
UKD
641.55/.56
Informacje dodatkowe
Tyt. grzb.: Drób.
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe kucharstwo i przetwórstwo
020
%a 9788370738716
080
%a 641.55/.56
100
%a Szymanderska, Hanna
245
%a Drób czyli Najsmaczniejsze potrawy z kurczaka, indyka, gęsi i kaczki /
260
%a Warszawa : %b Multico Oficyna Wydawnicza, %c cop. 2011.
300
%a 115 s. : %b il. kolor. ;%b il. kolor. ; %c 23x25 cm.
490
%a Kanon tradycyjnej kuchni polskiej / Hanna Szymanderska
500
%a Tyt. grzb.: Drób.
650
%a Mięso drobiowe %x kucharstwo i przetwórstwo
710
%a Multico Oficyna Wydawnicza
800
%a Szymanderska, Hanna %d (1944-2014).
920
%a 978-83-7073-871-6

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: I-20032
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane