okładka

Grzyby i warzywa w kuchni polskiej: 200 przepisów na zupy, grzyby i warzywa zasmażane...

Sirek, Josef, Gonda Pavol Il.

Rok wydania: cop. 2002.

Grzyby kucharstwo i przetwórstwo., Grzyby atlas

dostępne:

0 z 0

Autor
Sirek, Josef
Gonda Pavol Il.
Tytuł
Grzyby i warzywa w kuchni polskiej: 200 przepisów na zupy, grzyby i warzywa zasmażane...
ISBN
80-968799-0-1
Miejsce wydania
Slovakia:
Wydawnictwo
EJS Martin,
Rok wydania
cop. 2002.
Objętość
205,[3]s.:
Rozmiary
22 cm.
UKD
641.5(083.1)+[582.28:630.89](084.4)
Hasła przedmiotowe
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo.
Grzyby atlas
Informacje dodatkowe
N
020
%a 8096879901
080
%a 641.5(083.1)+[582.28:630.89](084.4)
100
%a Sirek, Josef
245
%a Grzyby i warzywa w kuchni polskiej: %b 200 przepisów na zupy, grzyby i warzywa zasmażane... /
260
%a Slovakia: %b EJS Martin, %c cop. 2002.
300
%a 205,[3]s.: %c 22 cm.
506
%a N
650
%a Grzyby %x kucharstwo i przetwórstwo.
650
%a Grzyby %v atlas
700
%a Gonda Pavol %e Il.
920
%a 80-968799-0-1

Dostępne egzemplarze

Najczęściej wypożyczane