Mazury: na jeziorach i w kuchni.
Mierzwa, Waldemar
Rok wydania: 2020.
Literatura regionalna - historia
dostępne:
1 z 1
Autor
Mierzwa, Waldemar
Tytuł
Mazury: na jeziorach i w kuchni.
ISBN
978-83-62552-50-4
Miejsce wydania
Dąbrówno:
Wydawnictwo
Retman,
Rok wydania
2020.
Objętość
263s.;
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Literatura regionalna - historia
020
%a 9788362552504
100
%a Mierzwa, Waldemar
245
%a Mazury: na jeziorach i w kuchni.
260
%a Dąbrówno:
%b Retman,
%c 2020.
300
%a 263s.;
%c 24 cm.
650
%a Literatura regionalna - historia
920
%a 978-83-62552-50-4
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 04-027428
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia