Autor
Schwenk, Donna (1960- )
Lewicka, Anna (tłumacz). Tł.
Tytuł
Żywność probiotyczna : neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby
Miejsce wydania
Białystok :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Vital,
Objętość
320 s., [16] s. tabl. :
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 303-313.
Hasła przedmiotowe
Probiotyki wpływ na zdrowie.
100
%a Schwenk, Donna
%d (1960- )
245
%a Żywność probiotyczna :
%b neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby /
260
%a Białystok :
%b Wydawnictwo Vital,
%c 2016.
300
%a 320 s., [16] s. tabl. :
%b il. kolor. ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 303-313.
650
%a Probiotyki
%x wpływ na zdrowie.
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Lewicka, Anna
%c (tłumacz).
%e Tł.
920
%a 978-83-65404-19-0 :