okładka

Żywność probiotyczna : neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby

Schwenk, Donna (1960- ), Lewicka, Anna (tłumacz). Tł., Wydawnictwo Vital

Rok wydania: 2016.

Probiotyki wpływ na zdrowie., Przepisy kulinarne, Poradniki

dostępne:

1 z 1

Autor
Schwenk, Donna (1960- )
Lewicka, Anna (tłumacz). Tł.
Wydawnictwo Vital
Tytuł
Żywność probiotyczna : neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby
ISBN
978-83-65404-19-0 :
Miejsce wydania
Białystok :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Vital,
Rok wydania
2016.
Objętość
320 s., [16] s. tabl. :
Rozmiary
21 cm.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 303-313.
Hasła przedmiotowe
Probiotyki wpływ na zdrowie.
Przepisy kulinarne
Poradniki
020
%a 9788365404190
100
%a Schwenk, Donna %d (1960- )
245
%a Żywność probiotyczna : %b neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby /
260
%a Białystok : %b Wydawnictwo Vital, %c 2016.
300
%a 320 s., [16] s. tabl. : %b il. kolor. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 303-313.
650
%a Probiotyki %x wpływ na zdrowie.
655
%a Przepisy kulinarne
655
%a Poradniki
700
%a Lewicka, Anna %c (tłumacz). %e Tł.
710
%a Wydawnictwo Vital
920
%a 978-83-65404-19-0 :

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: i50912
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane