Mikrobiologia żywności
Drewniak, Emil, Drewniak, Teresa Autor, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania: 1999.
Mikrobiologia, Żywność mikrobiologia., Podręcznik
dostępne:
1 z 1
Autor
Drewniak, Emil
Drewniak, Teresa Autor
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Mikrobiologia żywności
ISBN
83-02-07135-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1999.
Numer wydania
Wyd. 7 popr.
Objętość
161, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
579:663/664+637](075.3)
Informacje dodatkowe
Dla kl. I szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz kl. II technikum, zawód: technik technologii żywności.
Dla uczniów kl. I sz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód - technik technologii żywności.
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia
Żywność mikrobiologia.
Podręcznik
020
%a 8302071358
080
%a 579:663/664+637](075.3)
100
%a Drewniak, Emil
245
%a Mikrobiologia żywności /
250
%a Wyd. 7 popr.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1999.
300
%a 161, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 21 cm.
500
%a Dla kl. I szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz kl. II technikum, zawód: technik technologii żywności.
521
%a Dla uczniów kl. I sz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód - technik technologii żywności.
650
%a Mikrobiologia
650
%a Żywność
%x mikrobiologia.
655
%a Podręcznik
700
%a Drewniak, Teresa
%e Autor
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07135-8
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: RK831
Sygnatura: 663
Sygnatura: 663
Status: Do wypożyczenia