substitute book cover

Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności

Gniewosz, Małgorzata, Sobczak, Eugeniusz Redakcja.

Year of publication: 2004.

Bakterie, Drożdże, Grzyby, Klasyfikacja, Grzyby pleśniowe, Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Mikrobiologia żywności mikrobiologia., Grzyby ultrastruktura, Grzybnia ultrastruktura ultrastruktura, Bakterie ultrastruktura ultrastruktura, Pleśnie materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Saccharomyces ultrastruktura ultrastruktura, Bakterie klasyfikacja ultrastruktura, Saccharomyces klasyfikacja klasyfikacja, Mikrobiologia klasyfikacja, Żywność, Żywność mikrobiologia atlas, Bakterie atlas, Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Bakterie materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Żywność mikrobiologia atlas, Drożdże atlas, Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Drożdże materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Żywność mikrobiologia atlas, Pleśnie atlas, Materiały pomocnicze, Atlasy [Typ publikacji]

available:

3 from 3

Author
Gniewosz, Małgorzata
Sobczak, Eugeniusz Redakcja.
Title
Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności
ISBN
83-7244-522-2
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Year of publication
2004.
Volume
88 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
579.67:579.8:582.28](084.4)(075.8)
579.67:579.8:582.28] (084.4) (075.8)
Additional information
Bibliogr. s. 88. Bibliogr. s. 88.
Object passwords
Bakterie
Drożdże
Grzyby
Klasyfikacja
Grzyby pleśniowe
Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Mikrobiologia żywności mikrobiologia.
Grzyby ultrastruktura
Grzybnia ultrastruktura ultrastruktura
Bakterie ultrastruktura ultrastruktura
Pleśnie materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Saccharomyces ultrastruktura ultrastruktura
Bakterie klasyfikacja ultrastruktura
Saccharomyces klasyfikacja klasyfikacja
Mikrobiologia klasyfikacja
Żywność
Żywność mikrobiologia atlas
Bakterie atlas
Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Bakterie materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Żywność mikrobiologia atlas
Drożdże atlas
Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Drożdże materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Żywność mikrobiologia atlas
Pleśnie atlas
Materiały pomocnicze
Atlasy [Typ publikacji]
020
%a 8372445222
080
%a 579.67:579.8:582.28](084.4)(075.8)
080
%a 579.67:579.8:582.28] (084.4) (075.8)
245
%a Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności /
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2004.
300
%a 88 s. : %b fot. (w tym kolor.), rys. ;%b fot. (w tym kolor.), rys. ;%b fot. ;%b fot. ;%b fot. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 88.%a Bibliogr. s. 88.
650
%a Bakterie
650
%a Drożdże
650
%a Grzyby
650
%a Klasyfikacja
650
%a Grzyby pleśniowe
650
%a Mikrobiologia żywności %x mikrobiologia.
650
%a Grzyby %x ultrastruktura
650
%a Grzybnia %x ultrastruktura%x ultrastruktura
650
%a Bakterie %x ultrastruktura%x ultrastruktura
650
%a Saccharomyces %x ultrastruktura%x ultrastruktura
650
%a Bakterie %x klasyfikacja%x ultrastruktura
650
%a Saccharomyces %x klasyfikacja%x klasyfikacja
650
%a Mikrobiologia %x klasyfikacja
650
%a Żywność
650
%a Bakterie %v atlas
650
%a Bakterie %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
650
%a Drożdże %v atlas
650
%a Drożdże %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
650
%a Pleśnie %v atlas
650
%a Pleśnie %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
650
%a Żywność %v atlas %x mikrobiologia
650
%a Żywnośc %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych %x mikrobiologia
650
%a Żywność %v atlas %x mikrobiologia
650
%a Żywnośc %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych %x mikrobiologia
650
%a Żywność %v atlas %x mikrobiologia
650
%a Żywnośc %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych %x mikrobiologia
655
%a Materiały pomocnicze
655
%a Atlasy [Typ publikacji]
700
%a Gniewosz, Małgorzata
700
%a Sobczak, Eugeniusz %e Redakcja.
920
%a 83-7244-522-2

Available items

1.
Accession: 16371
Signature: 16371
Status: Checked in
2.
Accession: 16372
Signature: 16372
Status: Checked in
3.
Accession: 16373
Signature: 16373
Status: Checked in

Most often borrowed