okładka

Czerwony głód

Applebaum, Anne (1964- )., Gadomska-Bounakoff, Wanda Tłumaczenie, Agora

Rok wydania: 2018.

Gospodarka, Wielki głód na Ukrainie (1932-1933), Pamięć, Kolektywizacja rolnictwa, Polityka, Świadomość społeczna, Ukraina, ZSRR, 1901-2000, 1914-1918, 1918-1939, 1939-1945, 1945-1989, 1989-2000, 2001-

dostępne:

0 z 1

Autor
Applebaum, Anne (1964- ).
Gadomska-Bounakoff, Wanda Tłumaczenie
Agora
Tytuł
Czerwony głód
ISBN
978-83-268-2614-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Agora,
Rok wydania
2018.
Objętość
485 stron :
Rozmiary
25 cm.
Hasła przedmiotowe
Gospodarka
Wielki głód na Ukrainie (1932-1933)
Pamięć
Kolektywizacja rolnictwa
Polityka
Świadomość społeczna
Ukraina
ZSRR
1901-2000
1914-1918
1918-1939
1939-1945
1945-1989
1989-2000
2001-
Informacje dodatkowe
Bibliografia. Indeks.
020
%a 9788326826146
100
%a Applebaum, Anne %d (1964- ).
245
%a Czerwony głód /
260
%a Warszawa : %b Agora, %c 2018.
300
%a 485 stron : %b ilustracje ; %c 25 cm.
504
%a Bibliografia. Indeks.
648
%a 1901-2000
648
%a 1914-1918
648
%a 1918-1939
648
%a 1939-1945
648
%a 1945-1989
648
%a 1989-2000
648
%a 2001-
650
%a Gospodarka
650
%a Wielki głód na Ukrainie (1932-1933)
650
%a Pamięć
650
%a Kolektywizacja rolnictwa
650
%a Polityka
650
%a Świadomość społeczna
651
%a Ukraina
651
%a ZSRR
700
%a Gadomska-Bounakoff, Wanda %e Tłumaczenie
710
%a Agora
920
%a 978-83-268-2614-6

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 004-029508
Sygnatura: 94(4)
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2019/06/24

Najczęściej wypożyczane