Grzyby w naszej kuchni
Starzyńska, Feliksa, Jacórzyński, Bohdan
Rok wydania: 1989
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo
dostępne:
1 z 1
Autor
Starzyńska, Feliksa
Jacórzyński, Bohdan
Tytuł
Grzyby w naszej kuchni
ISBN
83-209-0446-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Spółdzielcze,
Rok wydania
1989
Numer wydania
Wyd. 3.
Objętość
178, [2] s., [4] s. tabl. kolor. :
Rozmiary
17 cm.
UKD
641.5.021
Hasła przedmiotowe
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [180]. - Indeks. Bibliogr. s. [180]. - Indeks.
020
%a 8320904463
080
%a 641.5.021
100
%a Starzyńska, Feliksa
245
%a Grzyby w naszej kuchni /
250
%a Wyd. 3.
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. Spółdzielcze,
%c 1989
%e (Inowr. :%e (Inowr. :
%f DK).%f DK).
300
%a 178, [2] s., [4] s. tabl. kolor. :
%b rys. ;%b rys. ;
%c 17 cm.
504
%a Bibliogr. s. [180]. - Indeks.%a Bibliogr. s. [180]. - Indeks.
650
%a Grzyby
%x kucharstwo i przetwórstwo
700
%a Jacórzyński, Bohdan
920
%a 83-209-0446-3
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: I-N-01391
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia