Wielka kuchnia Włoch
Dymczyk, Beata Tł. [przeł.z jęz.wł
Rok wydania: 2007.
Makaron kucharstwo i przetwórstwo Włochy.
dostępne:
1 z 1
Autor
Dymczyk, Beata Tł. [przeł.z jęz.wł
Tytuł
Wielka kuchnia Włoch
ISBN
83-89822-32-6
Miejsce wydania
Warszawa:
Wydawnictwo
SAMP Edukacja i Informacja,
Rok wydania
2007.
Objętość
157,[3]s. : il.:
Rozmiary
21cm.
Hasła przedmiotowe
Makaron kucharstwo i przetwórstwo Włochy.
020
%a 8389822326
245
%a Wielka kuchnia Włoch /
260
%a Warszawa:
%b SAMP Edukacja i Informacja,
%c 2007.
300
%a 157,[3]s. : il.:
%c 21cm.
650
%a Makaron
%x kucharstwo i przetwórstwo
%z Włochy.
700
%a Dymczyk, Beata
%e Tł.%e [przeł.z jęz.wł
920
%a 83-89822-32-6
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 00030608
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia