Autor
Kączkowski, Jerzy (1925-2004)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN
83-204-2246-9 : zł 27
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 12 rozsz.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
577.1:63+664:54](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 342 i przy rozdz. Bibliogr. s. 342 i przy rozdz. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Biochemia
Biochemia Biochemia podręcznik akademicki
Biochemistry Żywność chemia podręcznik akademicki
Żywność chemia podręcznik akademicki
Żywność chemia podręcznik akademicki
Podręczniki [Typ publikacji]
080
%a 577.1:63+664:54](075.8)
080
%a 577.1:63+664:54](075.8)
080
%a 577.1:63+664:54](075.8)
080
%a 577.1:63+664:54](075.8)
100
%a Kączkowski, Jerzy
%d (1925-2004)
245
%a Podstawy biochemii /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1999.
300
%a 356, [2] s. :
%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 342 i przy rozdz.%a Bibliogr. s. 342 i przy rozdz. Indeks.
650
%a Biochemia%a Biochemia
%v podręcznik akademicki
650
%a Biochemistry%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x chemia
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x chemia
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x chemia
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2246-9 : zł 27