Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Numer wydania
Wyd. 6 popr. i uzup.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [256]. Bibliogr. s. [256].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia - specjalizacja żywienie zbiorowe oraz zawód technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Hasła przedmiotowe
Żywność urządzenia. technologia
Urządzenia Gastronomia urządzenia podręcznik dla szkół zawodowych
Żywność technologia urządzenia podręcznik dla szkół zawodowych
080
%a 64.024.3/.4(075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 6 popr. i uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1997
%e (Rzesz. :%e (Rzesz. :%e (Rzesz. :
%f RZG).%f RZG).
%g RZG).
300
%a 254, [2] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys. ;
%c 19 x 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [256].%a Bibliogr. s. [256].
504
%a Bibliogr. s. [256].
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia - specjalizacja żywienie zbiorowe oraz zawód technik żywienia i gospodarstwa domowego.
650
%a Żywność
%x urządzenia.%x technologia
650
%a Urządzenia%a Gastronomia
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x urządzenia
650
%a Żywność
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x technologia%x urządzenia
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
856
%u http://pluton.biblpubl.waw.pl/F?func=direct&local_base=BPW01&l_base=BPW01&doc_number=000031836&format=999
920
%a 83-02-06564-1 zł 17