okładka

Nowa kuchnia śląska

Choroś, Monika, Słomczyńska, Otylia Red., Sochacka, Stanisława Red.

Rok wydania: 1987

Kuchnia śląska

Autor
Choroś, Monika
Słomczyńska, Otylia Red.
Sochacka, Stanisława Red.
Tytuł
Nowa kuchnia śląska
Miejsce wydania
Opole :
Wydawnictwo
Wydaw. Instytutu Śląskiego,
Rok wydania
1987
Numer wydania
[Wyd. 2].
Objętość
523, [1] s. :
Rozmiary
30 cm.
UKD
641.5.021
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 511. - Indeks. Bibliogr. s. 511. - Indeks.
Hasła przedmiotowe
Kuchnia śląska
080
%a 641.5.021
245
%a Nowa kuchnia śląska /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Opole : %b Wydaw. Instytutu Śląskiego, %c 1987 %e (Ruda Śl. :%e (Ruda Śl. : %f ZFotopoligr.).%f ZFotopoligr.).
300
%a 523, [1] s. : %b rys. ;%b rys. ; %c 30 cm.
504
%a Bibliogr. s. 511. - Indeks.%a Bibliogr. s. 511. - Indeks.
650
%a Kuchnia śląska
700
%a Choroś, Monika
700
%a Słomczyńska, Otylia %e Red.
700
%a Sochacka, Stanisława %e Red.