okładka

Leksykon sztuki kulinarnej

Halbański, Maciej Erwin, Roguska, Dorota Oprac., Spółdzielnia Wydawniczo-Handlowa "Książka i Wiedza"

Rok wydania: cop. 1999.

Kucharstwo, Żywność, Encyklopedia

Autor
Halbański, Maciej Erwin
Roguska, Dorota Oprac.
Spółdzielnia Wydawniczo-Handlowa "Książka i Wiedza"
Tytuł
Leksykon sztuki kulinarnej
ISBN
83-05-13054-1 : zł 35
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Książka i Wiedza",
Rok wydania
cop. 1999.
Numer wydania
Wyd. 4 popr. i uzup.
Objętość
302, [2] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
641.5+664](03)
641.5+664](03)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo
Żywność
Encyklopedia
020
%a 8305130541
080
%a 641.5+664](03)
080
%a 641.5+664](03)
100
%a Halbański, Maciej Erwin
245
%a Leksykon sztuki kulinarnej /
250
%a Wyd. 4 popr. i uzup. /
260
%a Warszawa : %b "Książka i Wiedza", %c cop. 1999.
300
%a 302, [2] s. : %b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Kucharstwo
650
%a Żywność
655
%a Encyklopedia
700
%a Roguska, Dorota %e Oprac.
710
%a Spółdzielnia Wydawniczo-Handlowa "Książka i Wiedza"
920
%a 83-05-13054-1 : zł 35