Tytuł
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz
Miejsce wydania
Warszawa :
UKD
613.2:612.015](075.3.053.7)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Podręczniki dla szkół zawodowych
080
%a 613.2:612.015](075.3.053.7)
245
%a Podstawy żywienia człowieka :
%b podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz /
260
%a Warszawa :
%b "Format-AB",
%c 2001.
300
%a 208 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Żywność
%x biochemia.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Czerwińska, Dorota