okładka

Podstawy żywienia człowieka : podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz

Czerwińska, Dorota

Rok wydania: 2001.

Zdrowe odżywianie, Żywność biochemia., Podręczniki dla szkół zawodowych

Autor
Czerwińska, Dorota
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz
ISBN
83-86331-91-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Format-AB",
Rok wydania
2001.
Objętość
208 s. :
Rozmiary
23 cm.
UKD
613.2:612.015](075.3.053.7)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Żywność biochemia.
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8386331917
080
%a 613.2:612.015](075.3.053.7)
245
%a Podstawy żywienia człowieka : %b podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz /
260
%a Warszawa : %b "Format-AB", %c 2001.
300
%a 208 s. : %b il. ;%b il. ; %c 23 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Żywność %x biochemia.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Czerwińska, Dorota
920
%a 83-86331-91-7