okładka zastępcza

Polska kuchnia regionalna : kuchnia Warmii i Mazur

Próchniewicz, Dorota Oprac., Marcinek, Roman Przedm., Schneider-Wawrzaszek, Agata Red., Wybierała, Anna. Red., Wydawnictwo Olesiejuk

Rok wydania: cop. 2015.

Kuchnia regionalna Polska, Kuchnia Mazurska, Kuchnia warmińska, Kuchnia mazurska, Kuchnia Warmińska, Kuchnia Regionalna Polska, Książki kucharskie, Przepisy kulinarne

Autor
Próchniewicz, Dorota Oprac.
Marcinek, Roman Przedm.
Schneider-Wawrzaszek, Agata Red.
Wybierała, Anna. Red.
Wydawnictwo Olesiejuk
Tytuł
Polska kuchnia regionalna : kuchnia Warmii i Mazur
ISBN
978-83-274-3106-6
Miejsce wydania
Ożarów Mazowiecki :
Wydawnictwo
Firma Księgarska Olesiejuk,
Rok wydania
cop. 2015.
Objętość
140, [4] s. :
Rozmiary
26 cm.
Seria
Polska Kuchnia Regionalna
UKD
(083.12)
641.55/.56(438)
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna Polska
Kuchnia Mazurska
Kuchnia warmińska
Kuchnia mazurska
Kuchnia Warmińska
Kuchnia Regionalna Polska
Książki kucharskie
Przepisy kulinarne
020
%a 9788327431066
080
%a 641.55/.56(438)
080
%a (083.12)
245
%a Polska kuchnia regionalna : %b kuchnia Warmii i Mazur /
260
%a Ożarów Mazowiecki : %b Firma Księgarska Olesiejuk, %c cop. 2015.
300
%a 140, [4] s. : %b il. kolor. ; %c 26 cm.
490
%a Polska Kuchnia Regionalna
650
%a Kuchnia regionalna %z Polska
650
%a Kuchnia warmińska
650
%a Kuchnia mazurska
650
%a Kuchnia Regionalna %z Polska
650
%a Kuchnia Warmińska
650
%a Kuchnia Mazurska
655
%a Książki kucharskie
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Próchniewicz, Dorota %e Oprac.
700
%a Marcinek, Roman %e Przedm.
700
%a Schneider-Wawrzaszek, Agata %e Red.
700
%a Wybierała, Anna. %e Red.
710
%a Wydawnictwo Olesiejuk
920
%a 978-83-274-3106-6