Autor
Próchniewicz, Dorota Oprac.
Schneider-Wawrzaszek, Agata Red.
Tytuł
Polska kuchnia regionalna : kuchnia Warmii i Mazur
Miejsce wydania
Ożarów Mazowiecki :
Wydawnictwo
Firma Księgarska Olesiejuk,
Seria
Polska Kuchnia Regionalna
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna Polska
Kuchnia Regionalna Polska
245
%a Polska kuchnia regionalna :
%b kuchnia Warmii i Mazur /
260
%a Ożarów Mazowiecki :
%b Firma Księgarska Olesiejuk,
%c cop. 2015.
300
%a 140, [4] s. :
%b il. kolor. ;
%c 26 cm.
490
%a Polska Kuchnia Regionalna
650
%a Kuchnia regionalna
%z Polska
650
%a Kuchnia Regionalna
%z Polska
655
%a Książki kucharskie
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Próchniewicz, Dorota
%e Oprac.
700
%a Marcinek, Roman
%e Przedm.
700
%a Schneider-Wawrzaszek, Agata
%e Red.
700
%a Wybierała, Anna.
%e Red.
710
%a Wydawnictwo Olesiejuk