okładka zastępcza

365 obiadów na polskim stole na co dzień i od święta

Aszkiewicz, Ewa, Chojnacka, Romana

Rok wydania: cop. 2016.

Obiad, Przepisy kulinarne, Obiady

Autor
Aszkiewicz, Ewa
Chojnacka, Romana
Tytuł
365 obiadów na polskim stole na co dzień i od święta
ISBN
978-83-245-1618-6
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Publicat,
Rok wydania
cop. 2016.
Objętość
383, [1] s :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Pełnia Smaków
UKD
641.55/.56
Hasła przedmiotowe
Obiad
Przepisy kulinarne
Obiady
Informacje dodatkowe
Na okł.: zupy, dania główne, surówki i sałatki, ciasta i desery, najlepsze przepisy kuchni polskiej na wiosnę, lato, jesień i zimę.
Indeks.
Streszczenie
365 pełnowartościowych i smacznych obiadów kuchni polskiej Dania na co dzień i od święta Podział na 4 pory roku - wiosną wykorzystasz nowalijki, a zimą ugotujesz pożywne dania i zupy Czas przygotowania i stopień trudności Kaloryczność potraw Koszt wykonania
020
%a 9788324516186
080
%a 641.55/.56
100
%a Aszkiewicz, Ewa
245
%a 365 obiadów na polskim stole na co dzień i od święta /
260
%a Poznań : %b Wydawnictwo Publicat, %c cop. 2016.
300
%a 383, [1] s : %b il. kolor. ; %c 24 cm.
490
%a Pełnia Smaków
500
%a Na okł.: zupy, dania główne, surówki i sałatki, ciasta i desery, najlepsze przepisy kuchni polskiej na wiosnę, lato, jesień i zimę.
504
%a Indeks.
520
%a 365 pełnowartościowych i smacznych obiadów kuchni polskiej Dania na co dzień i od święta Podział na 4 pory roku - wiosną wykorzystasz nowalijki, a zimą ugotujesz pożywne dania i zupy Czas przygotowania i stopień trudności Kaloryczność potraw Koszt wykonania
650
%a Obiad
650
%a Obiady
650
%a Przepisy kulinarne
700
%a Chojnacka, Romana
920
%a 978-83-245-1618-6