okładka

Zasady żywienia : podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Superczyńska, Ewa, Żylińska-Kaczmarek, Melania, Wydawnictwo Rea

Rok wydania: cop. 2004.

Zdrowe odżywianie, Podręczniki dla szkół zawodowych

Autor
Superczyńska, Ewa
Żylińska-Kaczmarek, Melania
Wydawnictwo Rea
Tytuł
Zasady żywienia : podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
ISBN
83-7141-596-6 : zł 26
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Rea",
Rok wydania
cop. 2004.
Objętość
168 s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
613.2(075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 168. Bibliogr. s. 168.
Do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
020
%a 8371415966
080
%a 613.2(075.3.053.7)
100
%a Superczyńska, Ewa
245
%a Zasady żywienia : %b podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej /
260
%a Warszawa : %b "Rea", %c cop. 2004.
300
%a 168 s. : %b rys. kolor., wykr. ;%b rys. kolor., wykr. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. s. 168.%a Bibliogr. s. 168.
521
%a Do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Zdrowe odżywianie
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Żylińska-Kaczmarek, Melania
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 83-7141-596-6 : zł 26