okładka

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa

Czapski, Janusz, Gawęcki, Jan Redakcja., Mossor-Pietraszewska, Teresa Redakcja., Wydawnictwo Naukowe PWN

Rok wydania: 2004.

Technologia żywności, Zdrowe odżywianie, Fizjologia żywienia, Żywność, Zdrowie, Podręcznik

Autor
Czapski, Janusz
Gawęcki, Jan Redakcja.
Mossor-Pietraszewska, Teresa Redakcja.
Wydawnictwo Naukowe PWN
Tytuł
Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa
ISBN
83-01-14254-5
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Naukowe PWN,
Rok wydania
2004.
Objętość
XIX, [1], 450, [2] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
664:613.2](07)
61
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Zdrowe odżywianie
Fizjologia żywienia
Żywność
Zdrowie
Podręcznik
020
%a 8301142545
080
%a 664:613.2](07)
080
%a 61
245
%a Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydaw. Naukowe PWN, %c 2004.
300
%a XIX, [1], 450, [2] s. : %b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Fizjologia żywienia
650
%a Żywność
650
%a Zdrowie
655
%a Podręcznik
700
%a Czapski, Janusz
700
%a Gawęcki, Jan %e Redakcja.
700
%a Mossor-Pietraszewska, Teresa %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Naukowe PWN
920
%a 83-01-14254-5