Atlas wędzonek i wyrobów domowych
Szydłowska, Marta
Rok wydania: 2019.
Konserwacja żywności, Kucharstwo, Przepisy kulinarne
Autor
Szydłowska, Marta
Tytuł
Atlas wędzonek i wyrobów domowych
ISBN
978-83-8059-885-0
Miejsce wydania
Warszawa:
Wydawnictwo
Wydawnictwo SBM,
Rok wydania
2019.
Objętość
191,[1] s.: fot.kolor.;
Rozmiary
25 cm.
Hasła przedmiotowe
Konserwacja żywności
Kucharstwo
Przepisy kulinarne
020
%a 9788380598850
100
%a Szydłowska, Marta
245
%a Atlas wędzonek i wyrobów domowych/
260
%a Warszawa:
%b Wydawnictwo SBM,
%c 2019.
300
%a 191,[1] s.: fot.kolor.;
%c 25 cm.
650
%a Konserwacja żywności
650
%a Kucharstwo
655
%a Przepisy kulinarne
920
%a 978-83-8059-885-0