Autor
Bułhak-Jachymczyk, Barbara Redakcja.
Jarosz, Mirosław Redakcja.
Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dra med. Aleksandra Szczygła
Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Tytuł
Normy żywienia człowieka : podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych
ISBN
978-83-200-3421-9 (Wydaw. Lekarskie PZWL)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Instytut Żywności i Żywienia : Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Odżywianie fizjologia.
Zapotrzebowanie pokarmowe
Link
http://polona.pl/item/4674019
245
%a Normy żywienia człowieka :
%b podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych /
260
%a Warszawa :
%b Instytut Żywności i Żywienia :%b Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
%c cop. 2008.
300
%a 459, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Odżywianie
%x fizjologia.
650
%a Polityka żywieniowa
650
%a Fizjologia żywienia
650
%a Zapotrzebowanie pokarmowe
650
%a Otyłość
%x profilaktyka
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Bułhak-Jachymczyk, Barbara
%e Redakcja.
700
%a Jarosz, Mirosław
%e Redakcja.
710
%a Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dra med. Aleksandra Szczygła
710
%a Wydawnictwo Lekarskie PZWL
856
%u http://polona.pl/item/4674019
920
%a 978-83-200-3421-9 (Wydaw. Lekarskie PZWL)