okładka

U nas każdy jest prorokiem. O Tatarach w Polsce

Panek, Bartosz, Czerwone i Czarne.

Rok wydania: copyright 2020.

Harem, Islamizm, Tatarzy, Społeczeństwo, Polska, Reportaż, 1901-2000, 1901-1914, 1914-1918, 1918-1939, 1939-1945, 1945-1989, 1989-2000, 2001-

Autor
Panek, Bartosz
Czerwone i Czarne.
Tytuł
U nas każdy jest prorokiem. O Tatarach w Polsce
ISBN
978-83-8191-048-4
Miejsce wydania
Wołowiec :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Czarne,
Rok wydania
copyright 2020.
Numer wydania
Wydanie I.
Objętość
340, [4] strony :
Rozmiary
20 cm.
Seria
Sulina
UKD
308
Hasła przedmiotowe
Harem
Islamizm
Tatarzy
Społeczeństwo
Polska
Reportaż
1901-2000
1901-1914
1914-1918
1918-1939
1939-1945
1945-1989
1989-2000
2001-
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach 333-341.
Zrealizowano w ramach stypendium Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego
020
%a 9788381910484
080
%a 308
100
%a Panek, Bartosz
245
%a U nas każdy jest prorokiem. O Tatarach w Polsce /
250
%a Wydanie I.
260
%a Wołowiec : %b Wydawnictwo Czarne, %c copyright 2020.
300
%a 340, [4] strony : %b ilustracje ; %c 20 cm.
490
%a Sulina
504
%a Bibliografia na stronach 333-341.
536
%a Zrealizowano w ramach stypendium Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego
648
%a 1901-2000
648
%a 1901-1914
648
%a 1914-1918
648
%a 1918-1939
648
%a 1939-1945
648
%a 1945-1989
648
%a 1989-2000
648
%a 2001-
650
%a Harem
650
%a Islamizm
650
%a Tatarzy
650
%a Społeczeństwo
651
%a Polska
655
%a Reportaż
710
%a Czerwone i Czarne.
920
%a 978-83-8191-048-4