okładka

Składniki : osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy z nieudolnymi rysunkami autora

Zaidan, George, Waliś, Robert Tłumaczenie, Wydawnictwo Marginesy.

Rok wydania: 2020.

Jakość żywności, Skład chemiczny substancji, Chemikalia, Wpływ na zdrowie, Życie codzienne, Publikacje

Autor
Zaidan, George
Waliś, Robert Tłumaczenie
Wydawnictwo Marginesy.
Tytuł
Składniki : osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy z nieudolnymi rysunkami autora
ISBN
978-83-66500-26-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Marginesy,
Rok wydania
2020.
Objętość
326, [2] strony ;
Rozmiary
21 cm.
Hasła przedmiotowe
Jakość żywności
Skład chemiczny substancji
Chemikalia
Wpływ na zdrowie
Życie codzienne
Publikacje
020
%a 9788366500266
100
%a Zaidan, George
245
%a Składniki : %b osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy z nieudolnymi rysunkami autora /
260
%a Warszawa : %b Marginesy, %c 2020.
300
%a 326, [2] strony ; %c 21 cm.
650
%a Jakość żywności
650
%a Skład chemiczny substancji
650
%a Chemikalia
650
%a Wpływ na zdrowie
650
%a Życie codzienne
655
%a Publikacje
700
%a Waliś, Robert %e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwo Marginesy.
920
%a 978-83-66500-26-6