okładka

Mazury na jeziorach i w kuchni

Mierzwa, Waldemar, Mierzwa, Waldemar Autor, Gworek, Mirosław Autor, Retman, Waldemar Mierzwa

Rok wydania: 2020.

Kuchnia mazurska, Mazurzy, Potrawy z ryb i owoców morza, Rybacy śródlądowi, Ryby słodkowodne, Rybołówstwo, Mazury, Opracowanie, Przepisy kulinarne, 1901-2000, 1945-1989, 1989-2000, 2001-

Autor
Mierzwa, Waldemar
Mierzwa, Waldemar Autor
Gworek, Mirosław Autor
Retman, Waldemar Mierzwa
Tytuł
Mazury na jeziorach i w kuchni
ISBN
978-83-62552-50-4 (oprawa twarda) : zł 60
Miejsce wydania
Dąbrówno :
Wydawnictwo
Oficyna Retman,
Rok wydania
2020.
Objętość
263, [1] strona :
Rozmiary
25 cm.
Seria
Moja Biblioteka Mazurska ; nr 35 nr 35
UKD
94(438)
641.55/.56
39(438)
Hasła przedmiotowe
Kuchnia mazurska
Mazurzy
Potrawy z ryb i owoców morza
Rybacy śródlądowi
Ryby słodkowodne
Rybołówstwo
Mazury
Opracowanie
Przepisy kulinarne
1901-2000
1945-1989
1989-2000
2001-
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach 163-166. Bibliografia na stronach 163-166.
Współfinansowanie: Archiwum Państwowe (Olsztyn) Współfinansowanie: Archiwum Państwowe (Olsztyn)
020
%a 9788362552504
080
%a 94(438)
080
%a 641.55/.56
080
%a 39(438)
100
%a Mierzwa, Waldemar
245
%a Mazury na jeziorach i w kuchni /
260
%a Dąbrówno : %b Oficyna Retman, %c 2020.
300
%a 263, [1] strona : %b faksymilia, fotografie, portrety ;%b faksymilia, fotografie, portrety ; %c 25 cm.
490
%a Moja Biblioteka Mazurska ; %v nr 35%v nr 35
504
%a Bibliografia na stronach 163-166.%a Bibliografia na stronach 163-166.
536
%a Współfinansowanie: Archiwum Państwowe (Olsztyn)%a Współfinansowanie: Archiwum Państwowe (Olsztyn)
648
%a 1901-2000
648
%a 1945-1989
648
%a 1989-2000
648
%a 2001-
650
%a Kuchnia mazurska
650
%a Mazurzy
650
%a Potrawy z ryb i owoców morza
650
%a Rybacy śródlądowi
650
%a Ryby słodkowodne
650
%a Rybołówstwo
651
%a Mazury
655
%a Opracowanie
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Mierzwa, Waldemar %e Autor
700
%a Gworek, Mirosław %e Autor
710
%a Retman, Waldemar Mierzwa
920
%a 978-83-62552-50-4 (oprawa twarda) : zł 60