okładka

Historia polskiego smaku : kuchnia, stół, obyczaje

Łozińska, Maja, Łoziński, Jan Autor, Państwowe Wydawnictwo Naukowe, Narodowe Archiwum Cyfrowe

Rok wydania: 2021.

Kucharstwo, Kultura stołu, Zwyczaje żywieniowe, Polska, Opracowanie, 901-1000, 1001-1100, 1101-1200, 1201-1300, 1301-1400, 1401-1500, 1501-1600, 1601-1700, 1701-1800, 1801-1900, 1901-2000

Autor
Łozińska, Maja
Łoziński, Jan Autor
Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Narodowe Archiwum Cyfrowe
Tytuł
Historia polskiego smaku : kuchnia, stół, obyczaje
ISBN
978-83-01-21617-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
PWN : partner wydania Narodowe Archiwum Cyfrowe, partner wydania Narodowe Archiwum Cyfrowe,
Rok wydania
2021.
Numer wydania
Wydanie II, zmienione.
Objętość
294, [2] strony :
Rozmiary
21 cm.
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo
Kultura stołu
Zwyczaje żywieniowe
Polska
Opracowanie
901-1000
1001-1100
1101-1200
1201-1300
1301-1400
1401-1500
1501-1600
1601-1700
1701-1800
1801-1900
1901-2000
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach 288-[295].
020
%a 9788301216177
100
%a Łozińska, Maja
245
%a Historia polskiego smaku : %b kuchnia, stół, obyczaje /
250
%a Wydanie II, zmienione.
260
%a Warszawa : %b PWN :%b partner wydania Narodowe Archiwum Cyfrowe,%b partner wydania Narodowe Archiwum Cyfrowe, %c 2021.
300
%a 294, [2] strony : %b ilustracje, fotografie, faksymilia ; %c 21 cm.
504
%a Bibliografia na stronach 288-[295].
648
%a 901-1000
648
%a 1001-1100
648
%a 1101-1200
648
%a 1201-1300
648
%a 1301-1400
648
%a 1401-1500
648
%a 1501-1600
648
%a 1601-1700
648
%a 1701-1800
648
%a 1801-1900
648
%a 1901-2000
650
%a Kucharstwo
650
%a Kultura stołu
650
%a Zwyczaje żywieniowe
651
%a Polska
655
%a Opracowanie
700
%a Łoziński, Jan %e Autor
710
%a Państwowe Wydawnictwo Naukowe
710
%a Narodowe Archiwum Cyfrowe
920
%a 978-83-01-21617-7