okładka

Kuchnia Urzecza : Nadwiślański tygiel kulinarny

Zduńczyk, Patryk Autor, Zduńczyk, Magdalena Autor, Oddział w Czersku (Towarzystwo Opieki nad Zabytkami)

Rok wydania: copyright 2020.

Kuchnia regionalna, Przepisy kulinarne, Kulinaria, Urzecze (region)

Autor
Zduńczyk, Patryk Autor
Zduńczyk, Magdalena Autor
Oddział w Czersku (Towarzystwo Opieki nad Zabytkami)
Tytuł
Kuchnia Urzecza : Nadwiślański tygiel kulinarny
ISBN
978-83-962519-0-9
Miejsce wydania
Czersk :
Wydawnictwo
Towarzystwo Opieki nad Zabytkami. Oddział w Czersku,
Rok wydania
copyright 2020.
Objętość
96 stron ;
Rozmiary
24 cm :
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna
Przepisy kulinarne
Kulinaria
Urzecze (region)
020
%a 9788396251909
245
%a Kuchnia Urzecza : %b Nadwiślański tygiel kulinarny/
260
%a Czersk : %b Towarzystwo Opieki nad Zabytkami. Oddział w Czersku, %c copyright 2020.
300
%a 96 stron ; %b fotografie, ilustracje kolorowe. %c 24 cm :
650
%a Kuchnia regionalna
650
%a Przepisy kulinarne
650
%a Kulinaria
651
%a Urzecze (region)
700
%a Zduńczyk, Patryk %e Autor
700
%a Zduńczyk, Magdalena %e Autor
710
%a Oddział w Czersku (Towarzystwo Opieki nad Zabytkami)
920
%a 978-83-962519-0-9