Autor
Maślak, Magdalena Redakcja
Sztyma-Knasiecka, Tamara Redakcja
Muzeum Historii Żydów Polskich Polin
Tytuł
Od kuchni : żydowska kultura kulinarna
ISBN
978-83-961931-4-8 (oprawa miękka)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Muzeum Historii Żydów Polskich Polin,
Objętość
222, [2] strony :
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo
Zachowanie związane z odżywianiem
Książki kucharskie [Typ publikacji]
Przepisy Kulinarne (seria)
Publikacja bogato ilustrowana
Informacje dodatkowe
Publikacja towarzysząca wystawie prezentowanej w Muzeum Historii Żydów Polskich Polin w Warszawie w dniach 11 marca - 12 grudnia 2022 r.
Bibliografia na stronie 99. Bibliografia na stronie 99.
Współfinansowanie: Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego Współfinansowanie: Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego
245
%a Od kuchni :
%b żydowska kultura kulinarna /
260
%a Warszawa :
%b Muzeum Historii Żydów Polskich Polin,
%c 2022.
300
%a 222, [2] strony :
%b faksymilia, fotografie, ilustracje, portrety ;%b faksymilia, fotografie, ilustracje, portrety ;
%c 24 cm.
500
%a Publikacja towarzysząca wystawie prezentowanej w Muzeum Historii Żydów Polskich Polin w Warszawie w dniach 11 marca - 12 grudnia 2022 r.
504
%a Bibliografia na stronie 99.%a Bibliografia na stronie 99.
536
%a Współfinansowanie: Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego%a Współfinansowanie: Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego
650
%a Zachowanie związane z odżywianiem
650
%a Dziedzictwo kulinarne
650
%a Zwyczaje żywieniowe
655
%a Książki kucharskie [Typ publikacji]
655
%a Przepisy Kulinarne (seria)
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
700
%a Maślak, Magdalena
%e Redakcja
700
%a Sztyma-Knasiecka, Tamara
%e Redakcja
710
%a Muzeum Historii Żydów Polskich Polin
920
%a 978-83-961931-4-8 (oprawa miękka)