okładka

Akademia smaku ziemi łukowskiej

Nowak, Agnieszka Opracowanie, Romańska-Węzik, Sylwia Opracowanie, Zielony Królik

Rok wydania: [2017].

Kuchnia regionalna, Łuków (woj. lubelskie), Książka kucharska, Publikacja bogato ilustrowana

Autor
Nowak, Agnieszka Opracowanie
Romańska-Węzik, Sylwia Opracowanie
Zielony Królik
Tytuł
Akademia smaku ziemi łukowskiej
ISBN
978-83-948380-3-4 : bezpłatne
Miejsce wydania
[Lublin] :
Wydawnictwo
Zielony Królik,
Rok wydania
[2017].
Objętość
115, [1] strona :
Rozmiary
16x22 cm.
UKD
641.55/.56
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna
Łuków (woj. lubelskie)
Książka kucharska
Publikacja bogato ilustrowana
020
%a 9788394838034
080
%a 641.55/.56
245
%a Akademia smaku ziemi łukowskiej /
260
%a [Lublin] : %b Zielony Królik, %c [2017].
300
%a 115, [1] strona : %b fotografie ; %c 16x22 cm.
650
%a Kuchnia regionalna
651
%a Łuków (woj. lubelskie)
655
%a Książka kucharska
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
700
%a Nowak, Agnieszka %e Opracowanie
700
%a Romańska-Węzik, Sylwia %e Opracowanie
710
%a Zielony Królik
920
%a 978-83-948380-3-4 : bezpłatne
Województwo