Autor
Skoczek, Michał (1973- )
Kotwica, Paweł (1972-2023) Autor
Skoczek, Michał (1973- ).
Kotwica, Paweł (1972-2023).
Tytuł
Podlasie i Suwalszczyzna : przewodnik po lokalnych przysmakach w dwudziestu jeden rozdziałach podany oraz na niezliczonych półmiskach, talerzach, w garneczkach i szklanicach serwowany, okraszony oryginalnymi wschodniemi przepisami i recepturami
ISBN
978-83-966561-7-9 (oprawa miękka) : zł 64,90
Wydawnictwo
Paśny Buriat,
Objętość
201, [3] strony :
Seria
U Pana Boga przy stole / Michał Skoczek, Paweł Kotwica ; [t. 1]
Hasła przedmiotowe
Kuchnia podlaska
Cooking Poland Suwałki Region.
Słowa kluczowe
Regionalna
100
%a Skoczek, Michał
%d (1973- )
245
%a Podlasie i Suwalszczyzna :
%b przewodnik po lokalnych przysmakach w dwudziestu jeden rozdziałach podany oraz na niezliczonych półmiskach, talerzach, w garneczkach i szklanicach serwowany, okraszony oryginalnymi wschodniemi przepisami i recepturami /
260
%a Kielce :
%b Paśny Buriat,
%c 2023.
300
%a 201, [3] strony :
%b fotografie, ilustracje ;%b fotografie, ilustracje ;
%c 23 cm.
490
%a U Pana Boga przy stole / Michał Skoczek, Paweł Kotwica ;
%v [t. 1]
650
%a Cooking
%z Poland%z Podlasie.
650
%a Cooking
%z Poland%z Suwałki Region.
650
%a Turystyka kulinarna
655
%a Przewodnik kulinarny
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Skoczek, Michał
%e Autor
700
%a Kotwica, Paweł
%d (1972-2023)
%e Autor
800
%a Skoczek, Michał
%d (1973- ).
800
%a Kotwica, Paweł
%d (1972-2023).
920
%a 978-83-966561-7-9 (oprawa miękka) : zł 64,90