okładka

Higiena produkcji żywności

Czarniecka-Skubina, Ewa, Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja, Wydawnictwo SGGW

Rok wydania: 2013.

Bezpieczeństwo żywności, Technologia żywności, Jakość produktu, Podręcznik

dostępne:

2 z 2

Autor
Czarniecka-Skubina, Ewa
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Wydawnictwo SGGW
Tytuł
Higiena produkcji żywności
ISBN
978-83-7583-395-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Rok wydania
2013.
Numer wydania
Wyd. 4. popr. i uzup.
Objętość
339 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664
(075.8)
614.3
658.56
663
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności
Jakość produktu
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Słowa kluczowe
GASTRONOMIA
020
%a 9788375833959
080
%a 664
080
%a (075.8)
080
%a 614.3
080
%a 658.56
080
%a 663
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wyd. 4. popr. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2013.
300
%a 339 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Jakość produktu
655
%a Podręcznik
692
%x GASTRONOMIA
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ) %e Redakcja
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7583-395-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 057082
Sygnatura: 57082
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 057081
Sygnatura: 57081/1
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane